Nowe smaki Advocaata!
Ten tradycyjnie wyrabiany likier jajeczny to dobra propozycja na czas wiosny i okres świątecznych spotkań. Producent Śląska Wytwórnia Wódek Gatunkowych wprowadził właśnie na rynek dwa zupełnie nowe smaki tradycyjnego Advocaata – Cafe latte i Tiramisu!
Advocaat to harmonijne połączenie naturalnych składników: aromatycznej brandy, najwyższej jakości spirytusu, wanilii z Madagaskaru i świeżych żółtek kurzych jaj. Od wielu lat gości na polskich stołach podczas rodzinnych uroczystości. Dwa nowe smaki z pewnością okażą się dobrym wyborem nie tylko na nadchodzące święta. Łączy je jedno: najwyższa jakość składników i tradycyjna produkcja oparta na żółtkach jaj.
Advocaat Cafe Latte – połączenie aromatu kawy ze śmietanką z aromatyczną brandy, najwyższej jakości spirytusem i żółtkami jaj kurzych. Doskonały dodatek do deserów. Zarówno miłośnicy tradycyjnego Advocaata jak i konsumenci, którzy do tej pory nie sięgali po likiery docenią nutę kawową i słodycz produktu.
Advocaat Tiramisu – charakterystyczny posmak doskonale znanego ciasta to wyróżnik tej propozycji. W połączeniu z alkoholem i tradycyjną produkcją likieru jajecznego, Advocaat Tiramisu stanowi dobrą propozycję do delektowania się w gronie przyjaciół i znajomych.
Advocaat Tiramisu i Advocaat Cafe Latte będą dostępne w wybranych punktach sprzedaży w butelkach o pojemności: 0,5l.
źródłoInformacja PrasowaDefacto